Hus til salgs i Spania - Marbella

 

 

 

 

Pris Redusert- Nå: €499,000 Euro

REF. R3249013

 

Santa Clara Golf 5 min fra Marbella sentrum

 

 

Hus til salgs i Marbella, rett ved golfbane og kun 8 minutter fra Marbella sentrum med bil. Dette huset er stort og lyst og bygget i svært høy standard. Hvis du er ute etter et hus i Marbella som ligger i et kompleks med 24 timers sikkerhet og lave fellesutgifter så kan dette være svært interessant for deg.

Dette er for tiden det huset som er lavest priset til salgs i Santa Clara Golf Marbella.. Det som gjør Santa Clara så attraktivt er 24 timers sikkerhet, svært lave fellesutgifter og svært nær beliggenhet til strender og sentrale Marbella. Santa Clara ligger i et av marbella mest eksklusive områder Los Monteros.


SOVEROM: 3
Bad: 4
INNENDØRS STØRRELSE: 204 m2
TERRASSE STØRRELSE: 54m2
PRIVAT HAGE: 430m2
PARKERING: Ja
BOD: Nei
AVSTAND TIL FLYPLASS: 40 minutter.
AVSTAND TIL STRAND: 2 minutter med bil

hent tvangssalgs lister

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse:: gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hus til salgs Marbella Costa del Sol - House from the bank Costa de

Hus til salgs i Marbella, rett ved golfbane og kun 5 minutter fra Marbella sentrum med bil. Dette huset er stort og lyst og bygget i svært høy standard. Hvis du er ute etter et hus i Marbella som ligger i et kompleks med 24 timers sikkerhet og lave fellesutgifter så kan dette være svært interessant for deg.

 

Lav en avtale!

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Spania - Hus i Marbella

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property