Hus til salgs i Spania - Marbella

Pris Redusert nå: €455,000 Euro

 

 

 

 

Santa Clara Golf 5 min fra Marbella sentrum

 

 

Hus til salgs i Marbella, rett ved golfbane og kun 8 minutter fra Marbella sentrum med bil. Dette huset er stort og lyst og bygget i svært høy standard. Hvis du er ute etter et hus i Marbella som ligger i et kompleks med 24 timers sikkerhet og lave fellesutgifter så kan dette være svært interessant for deg.

Dette er for tiden det huset som er lavest priset til salgs i Santa Clara Golf Marbella. Noe som gjør dette huset enda mer attraktivt er at det er også ligger rett ved en golfbane. Normalt sett koster hus ved golfbaner rundt 100.000 € mer enn andre hus i samme kompleks. Det som gjør Santa Clara så attraktivt er 24 timers sikkerhet, svært lave fellesutgifter og svært nær beliggenhet til strender og sentrale Marbella. Santa Clara ligger i et av marbella mest eksklusive områder Los Monteros.

hus i santa clara

NØKKELFAKTA
SOVEROM: 3
Bad: 4
INNENDØRS STØRRELSE: 204 m2
TERRASSE STØRRELSE: 54m2
PRIVAT HAGE: 430m2
PARKERING: Ja
BOD: Nei
AVSTAND TIL FLYPLASS: 40 minutter.
AVSTAND TIL STRAND: 2 minutter med bil

santa clara gollf  

hent tvangssalgs lister

 

 

skriv ut

 

 

 

 

 

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse:: gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hus til salgs Marbella Costa del Sol - House from the bank Costa de

Hus til salgs i Marbella, rett ved golfbane og kun 8 minutter fra Marbella sentrum med bil. Dette huset er stort og lyst og bygget i svært høy standard. Hvis du er ute etter et hus i Marbella som ligger i et kompleks med 24 timers sikkerhet og lave fellesutgifter så kan dette være svært interessant for deg.

Dette er for tiden det huset som er lavest priset til salgs Santa Clara Golf Marbella. Noe som gjør dette huset enda mer attraktivt er at det er også ligger rett ved en golfbane. Normalt sett koster hus ved golfbaner rundt 100.000 € mer enn andre hus i samme kompleks. Det som gjør Santa Clara så attraktivt er 24 timers sikkerhet, svært lave fellesutgifter og svært nær beliggenhet til strender og sentrale Marbella. Santa Clara ligger i et av marbella mest eksklusive områder Los Monteros.

 

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Santa Clara Marbella

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property