Leilighet til salgs Elviria - La Mairena

Redusert 67% Nu: 118,000€

leilighet spaniabolig i spaniabolig elviria costa del solleilighet i elviriabolig la marienaleiiigheter la mariena spania

 

 

-

 

Elviria Alta Marbella - La Mairena

Disse leilighetene til salgs i Elvira Alta Marbella (La Mairena) er redusert med rundt 50%. I løpet av årene 2003-2007 var gjennomsnittsprisen for leiligheter med to soverom til salgs i Elviria og i La Mairena rundt 300.000 € eller enda mer hvis de var i nærheten av stranden, så disse leilighetene gir mye for pengene.

Disse bankovertatte leilighetene i øvre Elviria, Marbella har stor mulighet for finansiering. Dette nylig fullførte prosjektet består av bare 54 lavblokkbygninger som ligger i åsene ca 9 minutter til strendene i Marbella beliggende i en enestående og eksklusivt område med mye trær, i hjertet av den omfattende skogen rundt Middelhavet. Eiendommene kan skilte med romslige terrasser med fantastisk krystallklar uforstyrret utsikt over Middelhavet, den afrikanske kysten og de omliggende fjellene. Boligfeltet er ideelt lokalisert for fred og ro og likevel innen rekkevidde til Marbella, Puerto Banus og bare 30 minutter fra Malaga flyplass. Spesifikasjonene til disse leilighetene med 2 soverom og 2 bad er av meget høy kvalitet og med marmorgulv i alle generelle arealer og granittbenkeplater på kjøkkenet. Hovedbadet har også et boblebad. Det er varmluft/aircondition i alle rom og kjøkkenet er fullt utstyrt. Det er også en garasjeplass og bod allokert til hver leilighet. Utenfor er det tropiske hager med et utmerket svømmebasseng og tennisbane. Det finnes i dag ingen bedre kjøp basert på pris, kvalitet og beliggenhet.hese apartments for sale in Elvira Alta Marbella (La Mairena) have been reduced between 50% & 67% percent.

 

norske megelr elviriaHar du lyst til at spar penge med bolig kjøp i spania? Innovative Property Spain Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

FÅ TVANGSSALGS-LISTEN HER!

 

 

Eiendom i Elviria Costa del Sol.

Vi har mange av de aller beste eiendommer fra bankene her på Costa del Sol.

For å se disse eiendommene ring: 00 34 635545451 or email us: gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

bolig elviria Visningsturer & mere informasjon på denne eiendom.
Kontaktt oss nå og laoss sende deg en liste over gode boliger.

Tel: 00 34 634545451 Email: info@for-sale-marbella.com

 

Vores eksperter

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients. Lænker til andre sider: Köpa hus i spanien köpa hus Costa del Sol köpa lägenhet i marbella marbella property for sale marbella hus i spanien house for sale marbella köpa bostad på costa del sol bostad i spanien

Kjøpe leilighet i spania

elviria marbellaInnovative Property Spania

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

Vi taler norsk

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!